Pageloader

SERVICE

/SERVICE

Storingsdienst

Voor de reparaties van pers- en diverse soorten containers hebben wij een storingsdienst die 24 uur / 7 dagen in de week preparaat staat om u van uw problemen te verhelpen. Wij streven ernaar dat de monteur binnen 4 uur na melding bij u op locatie is voor de reparatie. Met de volledig ingerichte servicewagens kunnen wij de meeste storingen al ter plaatse herstellen.

Indien blijkt dat de reparatie niet ter plekke te repareren is, dan moet de (pers-)container naar de werkplaats gebracht worden voor een vervolg reparatie. Wohler B.V. heeft de beschikking over een haak- en portaal wagen waarmee wij uw (pers-)container naar ons of uw werkplaats kunnen brengen.

Als blijkt dat de reparatie langer zal duren dan de geschatte tijd, dan neemt Wohler B.V. contact op om een plan van aanpak te maken zodat u in ieder geval word voorzien met een tijdelijke (pers-)container.

24/7 Storingsdienst
Landelijke dekking
Snelle reactietijd
Service aan alle merken

Keuring & Onderhoud

NEN-3140 is een zelfstandige norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. Deze is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 Volt gelijkspanning.

Alle containers waarop een elektrische installatie op zit wordt door ons gekeurd volgens de NEN-3140 norm. Een goedgekeurde container wordt voorzien van een keuringssticker waarop staat vermeld tot wanneer de keuring geldig is, daarbij wordt er een rapportage gemaakt van de NEN-3140 keuring en wordt deze aan de klant toegereikt als bewijs. Hiermee voldoet uw machine aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO besluit.

ALL-IN Onderhoud

Wohler B.V. beschikt over alle middelen die nodig zijn om uw storingen, reparaties en onderhoud op het gebied van perscontainers te uitvoeren. Wij hebben een ALL-IN concept bedacht zodat u als klant ontzorgd wordt van al het onderhoud en reparaties van de perscontainers één tarief. Met de ALL-IN onderhoud nemen wij al uw perscontainers in onze onderhoudssysteem waar de machines ingepland worden voor 3x onderhoud en 1x NEN-3140 keuring per jaar. Dit zorgt ervoor dat uw machine ieder jaar zijn onderhoud krijgt voor een langer levensduur en uit ervaring kunnen we zeggen dat de storingen aan de machines fors verminderen. In het ALL-IN tarief zijn ook alle storingen inbegrepen, dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de kosten want u betaald één tarief voor al het onderhoud, keuring en storingen inclusief onderdelen!

Om uw machine in het ALL-IN onderhoud op te nemen moeten wij een 0-meting uitvoeren of een revisie grens vaststellen. Met een o-meting komt u te weten wat de staat van uw machine is, hierbij wordt alles grondig beoordeeld en zou het uitgevoerd moeten worden zodat wij het in het ALL-IN onderhoud kunnen opnemen.

Als u een groot aantal aan machines heeft die tevens ook is uitgezet is het natuurlijk moeilijk om alle machines een 0-meting te geven. Om ervoor te zorgen dat U en wij profijt hebben van het ALL-IN onderhoud kunnen wij samen een revisie grens afspreken, zodat alsnog al uw machines in het onderhoudsprogramma kan opgenomen worden.

Bent u ook geïnteresseerd in ons ALL-IN onderhoud? Neem dan contact op met ons!

Reparatie (afzet-)containers

Afzet containers zijn er in diverse maten en worden veel voor bouw- en sloopafval gebruikt. Wij hebben diverse klanten die ons afzetcontainers aanbieden voor reparaties waar wij met 4 monteurs in de werkplaats volledig aan werken. De gemiddelde tijd voor een reparatie duurt ca. 4-5 uur. Heeft u ook afzetcontainers die toe zijn aan een reparatie? Dan kunt u de container laten langs rijden en wij starten er meteen aan!

Reparatie (semi-)ondergrondse containers

Dagelijks zijn onze jongens over het hele land bezig met het onderhouden en repareren van ondergrondse- en bovengrondse containers. Heeft u ook een ondergrondse container die toe is aan een reparatie of onderhoud? Neem dan contact op met ons en wij zorgen ervoor dat het binnen een dag word opgelost!

Heeft u een storing?