CONTAINERS

CONTAINERS2018-11-08T16:26:29+00:00

Wohler B.V. is een all-round bedrijf die zich ook met reparatie, onderhoud en nieuwbouw van diverse soorten containers bezig houd. Hieronder kunt u wat afbeeldingen en toelichting zien over de containers en welke werkzaamheden Wohler B.V. uitvoert.

Afzetcontainers

Afzet containers zijn er in diverse maten en worden veel voor bouw- en sloopafval gebruikt. Wij hebben diverse klanten die ons afzetcontainers aanbieden voor reparaties waar wij met 4 monteurs in de werkplaats volledig aan werken. De gemiddelde tijd voor een reparatie duurt ca. 4-5 uur. Heeft u ook afzetcontainers die toe zijn aan een reparatie? Dan kunt u de container laten langs rijden en wij starten er meteen aan!

Offshore containers

Wij bouwen offshore containers op maat volgens de normen en laten deze containers certificeren. De offshore containers worden bij ons ook gerepareerd binnen 4-5 uur. Heeft u ook een offshore container in gedachte wat speciaal moet gebouwd worden? Neem dan contact op met ons en wij zullen u helpen de container te ontwikkelen!

Ondergrondse- & bovengrondse containers

Dagelijks zijn onze jongens over het hele land bezig met het onderhouden en repareren van ondergrondse- en bovengrondse containers. Heeft u ook een ondergrondse container die toe is aan een reparatie of onderhoud? Neem dan contact op met ons en wij zorgen ervoor dat het binnen een dag word opgelost!

Nieuwbouw containers

Wohler B.V. heeft een ploegje die zich continu bezig houd met het bouwen van containers. Wij proberen de meest gevraagde containers te bouwen, zodat wanneer een klant met spoed een container nodig heeft deze a la minute kan pakken.